dissabte, 26 d’octubre del 2013

Un so gris

A Plàstica després d'experimentar amb els diferents instruments com les brotxes o les esponges, hem tingut que representar un so.

Obres abstractes del so 
Nosaltres vam escollir el so que feia un pinzell pinçant-lo contra l’estanteria de l’aula de plàstica i el vam gravar. Un cop escollit aquest so, cada una de nosaltres vam començar a dibuixar les nostres sensacions i emocions a l’escoltar aquest so. 

"Un so gris"
Un cop escoltat el so que hem decidit fer, he començat pintant el fons de color gris amb el rodet, ja que cada cop que escolto aquest so em recorda al metall que és de color gris. He seguit dibuixant una orella, un martell i les ones punxegudes, per a mi signifiquen un soroll molt fort i potent, que t'entra per la orella. I, finalment he dibuixat unes ones mes ondulades amb blau i lila perquè considero que és un so que es mou com el vent, que siguis on siguis t’arriba d’alguna manera o altre. També he utilitzat unes línies horitzontals i els dits per indicar en certa manera la monotonia d’aquest so i lo estressant que el considero si s’allarga gaire.  
A la meva obra li he donat aquest nom perquè tot i que té diferents colors, el gris destaca d’entre tots i em significa el color de l’estrès.



Fent aquesta obra hem desenvolupat la nostra imaginació transmetent-la a través de les nostres mans i la pintura. Ha estat un exercici molt interessant


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada