dissabte, 19 d’octubre del 2013

En Fantus

Aquest cop a classe de plàstica hem creat un paisatge per a un animal. Abans de començar a crear el paisatge, vam experimentar amb les diferents textures del fang, amb farina barrejada amb pintura i aigua i amb sucre barrejat amb aigua i puntura vermella.

Procés de representació
Un cop acabada aquesta experimentació de textures, hem fet un paisatge per un animal, mitjançant tots aquests elements observats anteriorment, com ara el fang, la farina i el sucre, etc. A més a més, hem pogut agafar fulles, troncs, pedres i altres objectes naturals per elaborar aquest paisatge.

 Primer de tot, hem utilitzat el fang de color marró clar per fer la base del 
nostre paisatge. 

Després, amb els altres tipus de fang hem fet una simulació de roques. També hem fet roques amb pedres recobertes del color del fang utilitzat. A més a més, hem recobert les roques amb el sucre i l’aigua amb pigment vermell, ja que així donava una sensació més real. Finalment, hem volgut crear una  riu amb la farina, l’aigua i el pigment blau. 

Finalment, hem posat fulles per donar més color al nostre paisatge i hem posat el nostre animal. 


Procés d'imaginació
Un cop acabada l’activitat, hem imaginat una història pel nostre paisatge: 
 
“ Hi havia una vegada, un elefant que es deia Fantus. Ell i la seva família anaven passejant, però de cop en Fantus va començar a perseguir una papallona. De cop, es va adonar que estava sol en mig de roques i plantes. Al veure que estava sol va començar a plorar i plorar i de tant plorar va crear un riu. La seva família que tenia molta set va veure aquell riu i gràcies a ell el van poder trobar de nou! "


El que més m'ha cridat l’atenció d’aquesta activitat ha estat el tacte de la farina amb l’aigua, ja que semblava un xiclet i el tacte del sucre amb l’aigua. Ha estat una activitat molt divertida i entretinguda.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada