dilluns, 30 de desembre del 2013

Toca dir adéu...

Aquí acaben les entrades de les assignatures de GTIC i COED. Ha estat interessant cursar aquestes dues assignatures. GTIC, tot hi haver fet informàtica cursos anteriors, ha estat una assignatura ben diferent, on hem après a dominar programes que ja coneixíem però que no els utilitzàvem amb totes les seves possibilitats, i a més a més hem conegut un munt de programes, aplicacions i llocs web nous que ens serviran a tots nosaltres i als nostres alumnes en el món de l'educació.
COED ha estat una assignatura, al principi, una mica desconcertant. Era una assignatura que mai ningú havia cursat però que alhora tots havíem fet. Amb això em refereixo a que ha estat una assignatura on hem reforçat aspectes de la parla i del discurs, per exemple, que tots coneixíem però que mai havíem parat suficient atenció. Ha estat una assignatura que de ben segur ens ha ajudat sobretot a fixar-nos en aspectes com la nostra vocalització i pronúncia i en altres com el nostre discurs.

En general, han estat dues assignatures noves que segur que els hi podrem treure molt de suc més endavant. 

I per acabar, tot i haver dit que aquesta seria la meva última entrada, vull donar a saber que només ho serà temporalment. Més endavant, al començament de les noves matèries, és molt probable que hi torni a publicar les coses més interessant i rellevants.

Espero que el meu blog i totes les entrades que hi ha en ell us hagin agradat i hagin estat d'ajuda.

Fins aviat!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada