dimecres, 18 de desembre del 2013

Ana Pastor, bona comunicadora

Avui hem fet la presentació del treball El bon comunicador. El meu grup format per la Irene, la Claudia, la Marina, la Mar i l'Esther, vam escollir com a comunicadora a l'Ana Pastor. Ella és una periodista que actualment treballa a El Objetivo del canal La Sexta. 
La vam escollir per la seva trajectòria professional, i en concret pel premi que va rebre al 2012, Premi Blanquerna al Millor Comunicador de l’any.

La nostra conclusió final, ha estat que Ana Pastor és una bona comunicadora per:
  • En cap moment es mostra nerviosa.
  • Es nota que té un guió preparat, ja que a l'hora de dialogar amb l'entrevistat, aquesta entrevista té una estructura lògica i ordenada. Així també, hem vist que les idees principals les té ben memoritzades i molt present el temps.
  • Pel que fa al domini de la llengua, utilitza una bona correcció lingüística i a més a més el seu discurs és clar.
  • A les entrevistes, programes o presentacions té una bona posició corporal i a l'hora es mostra propera al públic o a l'entrevistat. També, té una gran expressivitat amb les mans i els ulls.
  • Finalment, un aspecte que trobem important, és que es mostra tal com és ella i en cap moment es priva de dir algun comentari, sempre amb respecte i educació.
Tot i això, hem trobat alguns aspectes que caldria millorar com ara donar més activitat a la xarxa del Facebook, ja que actualment és una eina que s'utilitza molt. Per tant, de la mateixa manera que utilitza amb constància el Twitter, creiem que també ho hauria de fer amb el Facebook i el seu bloc.


Us adjunto aquí el link del Site on hem publicat tot el seguiment: Cliqueu aquí


Ha estat interessant fer aquest treball, el fet de seguir a una persona coneguda pels mitjans i fixar-te en el que fa bé i els seus errors, crec que ens ha fet aprendre moltes coses i conseqüentment, fixar-nos més d'ara en endavant. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada