divendres, 13 de desembre del 2013

Pronunciar correctament


A la classe de COED, després de recitar els poemes que faltaven, hem fet una activitat que consistia en pronunciar paraules amb la "ll". Hem començat col·locant-nos en dues bandes, una era la banda on es col·locava la gent que es pensava que la pronunciava bé, i l'altre era la banda contrària. Finalment, en veu alta, cadascú anat dient les diferents paraules i hem valorat si aquesta persona ho feia bé, malament, o si ho feia ni be bé ni malament. Així, al acabar la classe hi havia gent en tres bàndols, els que s'havien fer-ho, els que no, i els que depenent de la paraula ho feia bé i amb una altra no tant. 

Al acabar la classe, hem parlat de la importància de saber parlar correctament, i més sent futurs mestres. Cal que ens esforcem per pronunciar bé, per tal de no transmetre conceptes erronis als nostres alumnes. 


Per acabar, us deixo el link d'un article que parla sobre un professor d'universitat australià que va aprendre a parlar català i a pronunciar-lo correctament escoltant a Lluís Llach. Cliqueu-hi si teniu curiositat! Clica aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada